Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Zorg beveiliger regio Dordrecht

Plaatsingsdatum 08-05-2018 Functiecategorie Beveiliging
Standplaats regio Dordrecht Niveau -
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 24 - 36 Salaris -
Heeft veiligheid bij jou een hoge prioriteit en ben je integer? Dan maakt Excellence Security B.V. graag kennis met jou. Wij bieden afwisselend werk op toplocaties in Nederland en in het buitenland.


Wat houdt een EXCELLENCE zorgbeveiliger zijn in
Als een EXCELLENCE zorgbeveiliger controleer je mensen, gebouwen, goederen en processen. Je zorgt voor een soepele uitvoering van alle beveiligingswerkzaamheden bij onze opdrachtgever.
Je hebt een scherp oog voor verdachte en onveilige situaties en rapporteert jouw bevindingen aan de opdrachtgever. Je loopt controlerondes en bewaakt de toegang. Je bent in staat met verschillende mensen goed om te gaan. Bij gevaarlijke of ongewenste situaties blijf je rustig en weet je wat je te doen staat. Dit doe je in samenwerking met jouw collega’s en met behulp van de modernste hulpmiddelen. Zo draag je bij aan de dienstverlening op hoog niveau en aan het werkplezier van de medewerkers van Excellence Security B.V.


Wij zijn opzoek naar serieuze, ambitieuze en integere collega’s die graag hard willen werken om verder in het leven te komen. Mensen die met ons meedenken, met nieuwe ideeën komen en die willen doorgroeien.


Functie-eisen:

  • In het bezit van MBO diploma Beveiliger niveau 2 (SVPB/ECABO).
  • Enige jaren ervaring in de beveiliging.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • U heeft een flexibele instelling, dus inzetbaar in dag- avond-nacht en weekenddiensten.
  • U bent representatief.
  • In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer. U bent woonachtig in een straal van maximaal 35 kilometer van Dordrecht.
  • Van onbesproken gedrag. Politietoestemming: om als zorgbeveiliger bij EXCELLENCE Security te mogen werken, moet u toestemming krijgen van de politie. Een onderzoek naar uw strafrechtelijk verleden (antecedentenonderzoek) is daarom vast onderdeel van de sollicitatieprocedure. De politie gaat na of u in het verleden geen strafbare feiten heeft gepleegd.

Arbeidsvoorwaarden:

  • Je kunt rekenen op een goede arbeidsvoorwaarden volgens het CAO Particuliere Beveiliging.
  • Excellence Security investeert in medewerkers met een uitgesproken sociaal beleid. Zo hebben wij bijvoorbeeld een collectieve- pensionregeling en verzekeringen.
  • Wij bieden opleidingen aan om door te kunnen groeien zoals praktijkbegeleider en coördinator.

Contactinformatie:
Ben je enthousiast geworden? Klik dan op de sollicitatie-button en stuur je CV op. In verband met de representativiteit willen wij je vragen om een pasfoto toe te voegen.

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Beveiliging
Branch(es) Facilitaire dienstverlening (Beveiliging / Schoonmaak)
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden zorg, beveiliger, Dordrecht, ziekenhuis

Contactgegevens

Contactpersoon Excellence Security
Solliciteer